Primer de Maig 2022 – Manifestació Unitària i Combativa a València

dj., 28 Abr. 2022
imagenes/2022/04/30/1maig.png

Des del sindicalime combatiu de València et convidem a participar a la manifestació unitària i combativa que eixirà a les 11:30h de la Plaça Sant Agustí. Amb el lema “Els drets laborals es guanyen lluitant, per un sindicalisme combatiu i de classe” fem un crida a tots els col.lectius socials de València a unir-se a aquesta manifestació reivindicativa amb recorregut alternatiu, al marge dels sindicats de concertació.

MANIFEST UNITARI

Aquest primer de maig, la COS, la CNT i la Intersindical Valenciana eixim als carrers de València de manera unitària. I ho fem perquè tenim el convenciment que la lluita pels drets del conjunt de la classe treballadora ha de ser també unitària. El sistema capitalista, patriarcal i colonial que ens oprimeix funciona com una maquinària devastadora de persones i de territoris a nivell global i només si ens unim aconseguirem fer-li front.

Aquest primer de maig eixim als carrers en una situació molt pitjor que l’any passat. I això ja és dir molt. Quan encara no ens havíem recuperat de l’estafa del 2008, ens va caure damunt una pandèmia, i quan encara l’estàvem patint, l’imperialisme ens ha abocat a una nova crisi que ha disparat els preus de l’energia, dels combustibles i, de retruc, dels aliments i altres béns de primera necessitat. Com sempre passa, els rics sempre acaben fent-se encara més rics, amb l’excusa d’una crisi financera, d’un virus, o d’una guerra, i el neoliberalisme i el feixisme continuen intentant convertir-nos ens éssers cada volta més alienats, més individualistes, més aïllats i, per tant, més dèbils.

Per si fora poc, el govern de l’estat ha pactat una reforma laboral que no recupera els drets perduts en les reformes del 2010 i 2012. La patronal n’està ben contenta, i els sindicats de la concertació han claudicat, arrogant-se una representació que la classe treballadora ja no els dona: només cal veure com cada volta van perdent més suports en els centres de treball.

Contacte