Naix la Coordinadora Valenciana de Treballadores de la Ciència (CVTC)

dj., 02 Abr. 2020

A partir d'una sèrie d'assemblees obertes convocades per la CNT en els últims mesos, un grup heterogeni de treballadores del sector científic hem decidit crear la Coordinadora Valenciana de Treballadores de la Ciència (CVTC). Es tracta d'una coordinadora assembleària, independent i amb caràcter sindical i de classe. A més, en participar d'aquesta diverses afiliades al sindicat, aquest ens fa el favor de posar a la nostra disposició els seus recursos legals i logístics.

Volem deixar clar que no fem nostra la coordinadora: entenem que ha de resultar una eina útil per a tota aquella persona que treballe en el sector i per tant es troba totalment oberta a donar pas a noves participants i col·lectius que vulguen sumar-se i fer-la seua.

La lluita assembleària i sindical dóna els seus fruits tal i com estan demostrant les companyes de Doctorands en Lluita a Catalunya. Entenem que és el moment d'organitzar-se en sentit ampli i unir forces enfront de la multitud d'obstacles que ens precaritzen o directament ens fan fora d'un sector que comença a despertar i en el qual la ultra-competitivitat ha fagocitat la lluita per uns drets laborals dignes.

Us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres per a col·laborar en la mesura que siga possible: des del simple flux d'informació i difusió de convocatòries fins a la participació en la pròpia assemblea.

Salut i força, contra la precarització: lluita i organització!

Contacte